Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 106 Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
8 συμβουλές για να διαφημίσεις τη σχολή χορού σου!

Πώς να διαφημίσω τη σχολή μου; 8 συμβουλές για επαγγελματίες!

618
Πώς να διαφημίσω τη σχολή μου; 8 Συμβουλές για εσάς που έχετε σχολή/studio χορού και θέλετε να την προωθήσετε!

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

1. Location. Αν η σχολή σας βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο βάλτε μια φωτεινή πινακίδα και ξεχάστε τα υπόλοιπα. Δεν πειράζει αν η τοποθεσία δεν είναι τόσο κεντρική. Βάλτε έναν κατανοητό χάρτι στα φυλλάδια σας!

2. Λειτουργούν τα φυλλάδια; Ναι! Στατιστικά, τουλάχιστον 10% των νέων μαθητών έρχονται με το φυλλάδιο στο χέρι. Σκεφτείτε έξυπνους τρόπους να τα δώσετε όσο το δυνατόν πιο στοχευμένα: π.χ. σε εκδήλωση που μαζεύει το κοινό-στόχο σας.

3. Βγείτε στους δρόμους με τους μαθητές σας! Εντυπωσιάστε τη γειτονιά με ένα χρωματιστό flash-mob!

4. Ελέγχουμε αν είμαστε καταχωρημένοι στο Google Maps και τι rating έχουμε. Ζητάμε από τους μαθητές ή τους γονείς να μας αφήσουν 5⭐ και ένα ειλικρινές σχόλιο! Μετράει πολύ!

5. Website (έστω μονοσελίδο!) + σελίδες στα social media. Τα απαραίτητα στοιχεία που περιμένει να βρεί ο πελάτης είναι: διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, είδη χορού, πρόγραμμα, βιογραφικά καθηγητών & φωτογραφίες του χώρου.

6. Καθημερινή ενημέρωση των social media. Συνήθως δυσκολεύει τους ιδιοικτήτες των σχολών, αλλά αναθέστε το σε μια πιστή μαθήτρια 12-16 χρονών, σε ανταλλαγή, για παράδειγμα, με λίγα δωρεάν μαθήματα. Σας διαβεβαιώνω ότι σε δυο μήνες η σελίδα σας θα φερνει πελάτες, θαυμαστές και προτάσεις συνεργασίας από παντού.

7. Λέξεις-κλειδιά στο site. Σκεφτείτε ποιές λέξεις θα έβαζε ο πελάτης στην γραμμή αναζήτησης του google.Π.χ, «μπαλέτο ενηλίκων Καλαμαρία» «zumba αρχάριων». Αυτές τις λέξεις θα τις δώσετε στον webmaster σας! Αυτός ξέρει τί να κάνει!

8. Πολλοί δυνητικοί πελάτες ήδη έρχονται στη σχολή. Π.χ. οι μανούλες των παιδιών που θα ήθελαν να κάνουν μάθημα pilates την ίδια ώρα με τα παιδιά τους ή ο αδερφός της μαθήτριάς σας που πιστεύει ότι ο χορός είναι μόνο για κορίτσια.
Καλέστε τους σε μια κοινή εκδήλωση-ενημέρωση και ρωτήστε τη γνώμη τους, τί άλλο μπορεί να προσφέρει η σχολή σας στις οικογένειες ή στους φίλους τους!

618

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
Παιδικό Κορμάκι με Κοντά Μανίκια και Φούστα

Παιδικό Κορμάκι με Κοντά Μανίκια και Φούστα

Leotards

27 USD
ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

Dance shoes accessories

26 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD