Ρούχα σάουνα: αδυνατίζουν πραγματικά;
0 50

Τι είναι τα ρούχα "sauna": αλήθειες και μύθοι

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ SAUNA;

Τα ρούχα προθέρμανσης με εφέ σάουνας είναι κατασκευασμένα από μη αναπνεύσιμα υλικά – έτσι, υδρώνεις πιο γρήγορα και πιο έντονα. Τα ρούχα αυτά φοριούνται, κυρίως, με δυο στόχους:

- για πιο γρήγορη προθέρμανση

- ως εργαλείο απώλειας βάρους.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται σωστά.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΟΥΝΑ;

Το να φοράς απλά το παντελόνι ή τη φόρμα σάουνα δεν είναι αρκετό για να αδυνατίσεις! Πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με αρκετά έντονες ασκήσεις. Επίσης, τα φοράμε για περιορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς η ποσότητα νερού που χάνεις είναι μεγαλύτερη από την κανονική.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ SAUNA;

Οι επιπτώσεις και οι συνέπειες της εφίδρωσης αυξάνονται με τη χρήση ρούχων σάουνας.  Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ ευεργετικά:

  • Το να φοράς ρούχα σάουνας αυξάνει την απώλεια νερού. Μην ενθουσιάζεσαι αν αμέσως μετά το μάθημα θα δεις στη ζυγαρία πως έχασες ένα ολόκληρο κιλό! Στην πραγματικότητα,  έχεις χάσει κυρίως το νερό, το οποίο πρέπει να αντικαταστήσεις το συντομότερο δυνατό.  Το καλό νέο είναι ότι το δέρμα σου έχει διόξει το περιττό νερό και έχει γίνει μια αισθητή σύσφηξη των «προβληματικών» περιοχών.  
  • Ο ιδρώτας σημαίνει αποτοξίνωση του σώματος. Με τα ρούχα σάουνας, θα αυξήσεις την ποσότητα των τοξινών που ξεφορτώνεσαι. 
  • Τα ρούχα σάουνας είναι ιδανικά για προθέρμανση. Επειδή είναι κατασκευασμένα από μη αναπνεύσιμα υλικά, γρήγορα θερμαίνουν τους μύες και συνεπώς μειώνει την κόπωση τους χωρίς να επιρεάζει το αποτέλεσμα, που μπορεί να είναι ένα τεράστιο προσόν το χειμώνα. 
  • Αναζωογονούν το δέρμα. Όπως και μετά την πραγματική σάουν, θα αισθανθείες ότι το δέρμα σου γίνεται μαλακότερο. Μετά το ντούζ, εφάρμοσε το αγαπημένο σου γαλάκτωμα ενυδάτωσης! 
  • Αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα (που προκαλείται από την κατακράτηση νερού). Επειδή επιταχύνουν την κυκλοφορία του νερού, τα ρούχα με εφέ σάουνας εξομαλύνουν την κυτταρίτιδα.

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.

Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Η Σελίδα μας στο Facebook

SHOW ALL NEWS