Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
R-Class: Η νέα συλλογή RC

R-Class: Η νέα συλλογή RC

6263
Η νέα συλλογή RC διαφέρει από όλα τα προηγούμενα μοντέλα παπουτσιών πουέντ της μάρκας. Χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνολογίες στην κατασκευή της σόλας που της επιτρέπουν να είναι εντελώς επίπεδη και πολύ ανθεκτική - ωστόσο, ακόμα κατασκευασμένη από τα παραδοσιακά και φυσικά (μη πλαστικά) υλικά. Το πάνω στρώμα των παπουτσιών είναι κατασκευασμένο από ένα διαφορετικό σατέν - έχει μια λαμπερή σκιά "σαμπάνιας" και είναι πιο άκαμπτο από το κλασικό ύφασμα R-class. Ως αποτέλεσμα, τα παπούτσια είναι πιο ανθεκτικά, καθώς και η φτέρνα ταιριάζει πολύ ωραία χωρίς «να σακουλιάζει» όταν βρισκόμαστε πάνω στις πουέντ.

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

Χαρακτηριστικά:

Οι κατασκευαστές χρησιμοποίησαν αριθμούς αντί για ονόματα για τα μοντέλα και τα ειδικά χαρακτηριστικά τους.

Πώς να τα καταλάβω;

Τώρα, ας παρουσιάσουμε τα 8 νέα μοντέλα RC. Ονομάζονται RC-10, RC-20, RC-30, RC-40, RC-60, RC-70, RC-80. Δεν υπάρχει ακόμα RC-50, αλλά υπάρχει ένα αποκλειστικό μοντέλο RC-M που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και κατόπιν αιτήματος για την Pointe.gr.

Τα «βασικά μοντέλα» του ονομάζονται RC-10, RC-20 κ.λπ. Ορισμένα μοντέλα, βέβαια, έχουν πρόσθετες επιλογές (παπούτσια με ειδικά χαρακτηριστικά, κατασκευασμένα στο ίδιο τελευταίο). Αυτές επισημαίνονται ως δεύτερος αριθμός στο όνομα του μοντέλου, για παράδειγμα, RC 22 ή RC 37.
 
Τα μεγέθη που χρησιμοποιούνται στη συλλογή RC είναι επίσης διαφορετικά: χρησιμοποιούν το διάγραμμα σε χιλιοστά, ξεκινώντας από 210 (μέγεθος 33 EU = 2UK) έως 280 (μέγεθος 46 EU = 9UK).

Πλάτος: τα παπούτσια έρχονται σε έξι πλάτη, ξεκινώντας από το W1 το πιο στενό και φτάνοντας στο W6 το μεγαλύτερο. Τα παιδικά μεγέθη από 210-225 έχουν πέντε πλάτη, W1-W5.

Σκληρότητα: τα παπούτσια έχουν τρεις βασικές επιλογές σκληρότητας: το Soft, το Medium και το Hard. Τα μη πτυχωτά μοντέλα (RC10-RC40) έχουν επίσης τη νεότερη επιλογή σκληρότητας FLEX με εύκαμπτη σόλα.


Λοιπόν, ας συγχωνεύσουμε όλα τα παραπάνω δεδομένα και να δούμε τι σημαίνει όταν ένα ζευγάρι παπουτσιών πουέντ λέει «RC-32, 255, W4, M» στη σόλα του;

Το RC-32 σημαίνει ότι είναι το 3ο μοντέλο με το ειδικό χαρακτηριστικό 2 (το «σιωπηλό» χαρακτηριστικό).
Το 255 είναι το μέγεθος των παπουτσιών πουέντ.
Το W4 είναι το πλάτος.
Το Μ είναι η σκληρότητα.


Τα μοντέλα

Ας πάρουμε τα νεότερα ή τη συλλογή RC, ένα προς ένα, ξεκινώντας με τις προεπιλεγμένες δυνατότητες κάθε μοντέλου, συνεχίζοντας με τις προσαρμογές που μπορεί να έχουν:


RC μη πτυχωτό

RC-1: Αυτό είναι το πιο κωνικό μοντέλο, με μικρή πλατφόρμα και μεσαίο κουτί. Διαθέτει επίσης μεσαία καμάρα και στενή φτέρνα. Έχει U-cut με κορδόνια περίσφιξης. Το βασικό μοντέλο που βασίστηκε στο RC-1 υποδεικνύεται από το όνομα RC-10 - ο αριθμός 0 μετά τον αριθμό 1, που είναι το μοντέλο, δείχνει ότι το παπούτσι έχει μόνο τα χαρακτηριστικά μηδενικής προεπιλογής που εξηγήθηκαν παραπάνω.

Ειδικές προσαρμογές του RC-1:

RC-11: Με βάση το RC-10, ο χαρακτηριστικός αριθμός 1 σημαίνει ότι έχει μαλακότερη σόλα και ελαφρύτερο κουτί με μαλακά φτερά από το βασικό μοντέλο. Θεωρούνται ως παπούτσια αρχαρίων (πρώτες πουέντ) - αλλά δεν είναι τόσο μαλακά όσο τα παπούτσια demi-pointe άλλων εταιρειών.
RC-12: Με βάση το RC-10, το 2ο χαρακτηριστικό είναι ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν σιωπηλή τεχνολογία. Η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου βοηθά τα παπούτσια πουέντ να είναι σιωπηλά όταν βρίσκονται στη σκηνή.
RC-14: Παραλείποντας τον αριθμό 3, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη, συνεχίζουμε με το 4ο χαρακτηριστικό του RC-10. Το RC-14 είναι ένα ελαφρύ μοντέλο, που σημαίνει ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν ένα ελαφρύ κουτί.
RC-16: Το RC-10 μπορεί επίσης να έρθει με ¾ εξωτερική σόλα. Το παπούτσι είναι «πιο» τοξωτό στη φτέρνα και ως αποτέλεσμα έρχεται μόνο σε σκληρότητα Hard.
RC-17: Η έβδομη προσαρμογή σημαίνει ότι το παπούτσι έχει V αντί για κοπή U και η φτέρνα δεν είναι ραμμένη.

RC-2: Το δεύτερο μοντέλο είναι λιγότερο κωνικό από το RC-1. Έχει μεσαία πλατφόρμα, μεσαία φτέρνα και κουτί. Είναι ελαφρώς λυγισμένο από πριν (pre-arched) και έχει σχήμα U με κορδόνια περίσφιξης.

Ειδικές προσαρμογές του RC-2:

RC-21: Με βάση το RC-20, ο χαρακτηριστικός αριθμός 1 σημαίνει ότι έχει μαλακότερη σόλα και ελαφρύτερο κουτί με μαλακά φτερά από το βασικό μοντέλο. Θεωρούνται ως παπούτσια αρχαρίων (πρώτες πουέντ) - αλλά δεν είναι τόσο μαλακά όσο τα παπούτσια demi-pointe άλλων εταιρειών.
RC-22: Με βάση το RC-20, το 2ο χαρακτηριστικό είναι ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν σιωπηλή τεχνολογία. Η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου βοηθά τα παπούτσια πουέντ να είναι σιωπηλά όταν βρίσκονται στη σκηνή.
RC-24: Παραλείποντας τον αριθμό 3, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη, συνεχίζουμε με το 4ο χαρακτηριστικό του RC-20. Το RC-24 είναι ένα ελαφρύ μοντέλο, που σημαίνει ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν ένα ελαφρύ κουτί.
RC-26: Το RC-20 μπορεί επίσης να έρθει με ¾ εξωτερική σόλα. Το παπούτσι είναι «περισσότερο» λυγισμένο από πριν (pre-arched) στη φτέρνα και έρχεται μόνο σε σκληρότητα Hard.


RC-3: Το τρίτο μοντέλο είναι το λιγότερο κωνικό από τα δύο πρώτα μοντέλα που αναφέρονται παραπάνω. Έχει μια μεγάλη πλατφόρμα και φτέρνα και ένα μεγάλο κουτί. Έχει επίσης το προεπιλεγμένο χαρακτηριστικό του U-cut με κορδόνια περίσφιξης.

Ειδικές προσαρμογές του RC-3:

RC-31: Με βάση το RC-30, ο χαρακτηριστικός αριθμός 1 σημαίνει ότι έχει μαλακότερη σόλα και ελαφρύτερο κουτί με μαλακά φτερά από το βασικό μοντέλο. Θεωρούνται ως παπούτσια αρχαρίων (πρώτες πουέντ) - αλλά δεν είναι τόσο μαλακά όσο τα παπούτσια demi-pointe άλλων εταιρειών.
RC-32: Με βάση το RC-30, το 2ο χαρακτηριστικό είναι ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν σιωπηλή τεχνολογία. Η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου βοηθά τα παπούτσια πουέντ να είναι σιωπηλά όταν βρίσκονται στη σκηνή.
RC-34: Παραλείποντας τον αριθμό 3, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη, συνεχίζουμε με το 4ο χαρακτηριστικό του RC-30. Το RC-34 είναι ένα ελαφρύ μοντέλο, που σημαίνει ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν ένα ελαφρύ κουτί.
RC-36: Το RC-3 μπορεί επίσης να έρθει με ¾ εξωτερική σόλα. Το παπούτσι είναι «περισσότερο» λυγισμένο από πριν (pre-arched) στη φτέρνα και έρχεται μόνο σε σκληρότητα Hard.
RC-37: Η έβδομη προσαρμογή σημαίνει ότι το παπούτσι έχει V αντί για κοπή U και η φτέρνα δεν είναι ραμμένη.


RC-4: Το μοντέλο νούμερο τέσσερα μοιάζει πολύ με το RC-30 αλλά έχει χαμηλότερη φτέρνα: ένα «καθολικό» μοντέλο που φαίνεται να γίνεται το best-seller της νέας συλλογής. Διαθέτει μεσαία πλατφόρμα, καμάρα, φτέρνα και κουτί. Διαθέτει επίσης σχήμα U-cut με κορδόνια περίσφιξης.

Ειδικές προσαρμογές του RC-4:

RC-41: Με βάση το RC-40, ο χαρακτηριστικός αριθμός 1 είναι ότι έχει μαλακότερη σόλα και ελαφρύτερο κουτί με μαλακά φτερά από το βασικό μοντέλο. Θεωρούνται ως παπούτσια αρχαρίων (πρώτες πουέντ) - αλλά δεν είναι τόσο μαλακά όσο τα παπούτσια demi-pointe άλλων εταιρειών.
RC-42: Με βάση το RC-40, το 2ο χαρακτηριστικό είναι ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν σιωπηλή τεχνολογία. Η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου βοηθά τα παπούτσια πουέντ να είναι σιωπηλά όταν βρίσκονται στη σκηνή.
RC-44: Παραλείποντας τον αριθμό 3, καθώς δεν υπάρχει ακόμη, συνεχίζουμε με το 4ο χαρακτηριστικό του RC-40. Το RC-44 είναι ένα ελαφρύ μοντέλο, που σημαίνει ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν ένα ελαφρύ κουτί.
RC-46: Το RC-4 μπορεί επίσης να έρθει με ¾ εξωτερική σόλα. Το παπούτσι είναι «περισσότερο» λυγισμένο από πριν (pre-arches) στη φτέρνα και έρχεται μόνο σε σκληρότητα Hard.
RC-47: Η έβδομη προσαρμογή είναι ότι το παπούτσι έχει V αντί για κοπή U και η φτέρνα δεν είναι ραμμένη.


Τα κλασικά μοντέλα με πτυχώσεις:

RC-6:

Αυτό το μοντέλο είναι στενό και ελαφρώς κωνικό με υψηλό προφίλ. Το προεπιλεγμένο μοντέλο, το RC-60, έχει σχήμα U-cut με κορδόνια περίσφιξης. Ωστόσο, μπορεί επίσης να συνοδεύεται από V-cut χωρίς κορδόνια περίσφιξης - το μοντέλο ονομάζεται RC-61.

RC-7:

Το 7ο μοντέλο είναι το πιο φαρδύ και τετράγωνο της συλλογής. Έχει μια ευρεία πλατφόρμα και ένα μεγάλο κουτί που θα ανοίξει ελαφρώς προς τα μετατάρσια. Το προεπιλεγμένο μοντέλο διαθέτει σχήμα U-cut με κορδόνια περίσφιξης, ενώ το RC-71 έχει V-cut χωρίς κορδόνια περίσφιξης.

RC-8:

Το RC-80 είναι για εκείνα τα είδη ποδιών που θεωρείται ότι έχουν σχήμα «διαμαντιού». Η πλατφόρμα είναι αρκετά μικρή και το κουτί έχει άφθονο χώρο και στις δύο πλευρές και στο προφίλ του. Η φτέρνα είναι μέτρια. Η σόλα είναι μεσαία προ-τοξωτή (pre-arched). Το προεπιλεγμένο μοντέλο διαθέτει σχήμα U-cut με κορδόνια περίσφιξης, ενώ το RC-81 έχει V-cut χωρίς κορδόνια περίσφιξης.

Με την RC Collection της εταιρείας R-Class, έχουμε να κάνουμε με τόσα πολλά χαρακτηριστικά και επιλογές - οι κατασκευαστές έκαναν το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για κάθε χορευτή.

6263

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()
Test
27 november 2020, 09:36
Тест тест тест
reply
  Тест2
  12 february 2021, 17:54
  22222ответ
  reply

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Array

  Σχετικά Προϊόντα

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΚΟΝΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣ TANOK

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΚΟΝΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣ TANOK

  Pants&shorts

  72 USD
  HANDMADE LEGWARMERS 1 PIECE (110cm)

  HANDMADE LEGWARMERS 1 PIECE (110cm)

  Legwarmers

  19 USD
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΛΕΚΤΗ ΖΩΝΗ WARM-UP ΤΗΣ TANOK

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΛΕΚΤΗ ΖΩΝΗ WARM-UP ΤΗΣ TANOK

  Warm-ups

  26 USD
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΠΛΕΚΤΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΤΗΣ TANOK

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΠΛΕΚΤΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΤΗΣ TANOK

  Casual

  29 USD