Η Κλασική συλλογή και η συλλογή Polette της R-Class
0 857

Η Κλασική συλλογή και η συλλογή Polette της R-Class

Κλασική συλλογή

Η παλαιότερη συλλογή από R-class αποτελείται από τα ακόλουθα πέντε μοντέλα (εύκολο να τα θυμάστε γιατί χρησιμοποίησαν τα πρώτα πέντε γράμματα του αλφαβήτου: A-B-C-D-E). Όλα μας θυμίζουν το vintage στυλ του "Bolshoi Theatre": όλα υψηλού προφίλ με V-cut (μόνο!) και πλισέ (με πτυχώσεις στην πλατφόρμα), χωρίς κορδόνια περίσφιξης, χειροποίητα ραμμένη και κολλημένη σόλα, ελαφρώς προ-τοξωτά (pre-arched).

Το Anima (CL-A) διαθέτει μια πολύ μικρή πλατφόρμα, χαμηλό vamp και ψηλή φτέρνα.

Το Bonbe (CL-B) είναι το πιο τετραγωνισμένο σε αυτήν τη συλλογή: έχει μια ευρύτερη πλατφόρμα και μεσαίο vamp.

Το Celesta (C-C) είναι αυτό το κλασικό κωνικό μοντέλο, με μια μικρή πλατφόρμα που ανοίγει προς τα φτερά, με ψηλό vamp και ψηλή φτέρνα.

Το κουτί του Dolce (CL-D) «ανοίγει» κάπου στη μέση του (δίνοντας άφθονο χώρο για αυτά τα πόδια σε σχήμα διαμαντιού ή με κότσι) και στη συνέχεια στενεύει στα φτερά.

Το Elegance (CL-E) είναι ελαφρώς κωνικό. Έχει μια μεσαία πλατφόρμα και ένα ευρύχωρο κουτί που ανοίγει προς τα φτερά.

Συλλογή Polette

Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει, βασικά, μόνο δύο μοντέλα (συν μία τροποποίηση). Και τα δύο ήταν πολύ επαναστατικά σε σύγκριση με όλες τις ρώσικες πουέντ που κατασκευάζονταν πριν...

Για πρώτη φορά, οι Ρώσοι κατασκευαστές δημιούργησαν ένα μοντέλο χαμηλού προφίλ και U-cut - ήταν το μοντέλο Polette.

Τα παπούτσια πουέντ Polette (P) έχουν μια φαρδιά πλατφόρμα και ένα πολύ ελαφρώς κωνικό - μεσαίο κουτί με κοπή U και ελαστικό κορδόνι περίσφιξης. Αυτό πρέπει να είναι πραγματικά μια μεγάλη έκπληξη για όλα τα πόδια που δεν ήταν «ειδικά φτιαγμένα για την Ακαδημία Vaganova». Το μοντέλο Polette ήταν επίσης μέρος της συλλογής Russian Pointe, αλλά σταμάτησε πρόσφατα.

Το παπούτσι Polette Pro (PP) είναι μια τροποποίηση του προηγούμενου μοντέλου αλλά έχει μικρότερη εξωτερική σόλα - αυτό κάνει το μοντέλο να λυγίζει στα ¾ της σόλας.

Το μοντέλο Grande (GR) δημιουργήθηκε επίσης, πιθανώς, κατόπιν αιτήματος των πελατών. Ακόμα και σήμερα, αυτό μπορεί να είναι το ευρύτερο από όλα τα μοντέλα ρώσικων παπουτσιών πουέντ. Έχει τη δική του κλίμακα πλάτους για να χωράει πόδια κυριολεκτικά κάθε πλάτους. Το παπούτσι έχει ένα μεσαίο-χαμηλό κουτί, κόψιμο U με κορδόνι περίσφιξης και χαμηλό προφίλ.

Θα θέλατε να δοκιμάσετε ένα από τα παραπάνω μοντέλα; Αν δεν είστε σίγουροι για την εφαρμογή ή το μέγεθος, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους ειδικούς μας στα παπούτσια πουέντ!

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.

Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Η Σελίδα μας στο Facebook

SHOW ALL NEWS