Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 106 Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν

Μάθετε τα πάντα για τις Πουέντ!

Ξεκινάτε να φοράτε πουέντ; Μάθετε πώς να επιλέγετε, να προσαρμόζετε και να φροντίζετε τα παπούτσια πουέντ σας!

Το Pointe.gr σας παρουσιάζει μια σειρά από δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα - newsletters - για αρχάριους στις πουέντ. Θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το πρώτο (δεύτερο) ζευγάρι των παπουτσιών πουέντ σας...

Ποιος εφηύρε παπούτσια πουέντ και πότε;

Πότε επιτρέπεται να φοράμε παπούτσια πουέντ;

Γιατί πονάνε;

Ποια παπούτσια πουέντ είναι καλύτερα για τα πόδια μου;

Πότε τα παπούτσια πουέντ είναι πλέον "νεκρά";

 

 

Το Pointe Shoe Academy είναι μια σειρά από δέκα καθημερινά μαθήματα μέσω e-mail. Τα ετοιμάσαμε για αρχάριους χρήστες, αλλά ορισμένα θέματα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για προχωρημένους μαθητές και ίσως ακόμη και για εκπαιδευτικούς μπαλέτου.

 

"Όταν έβαλα τα παπούτσια μου για πρώτη φορά, έψαχνα απεγνωσμένα ένα βιβλίο, ένα DVD, έναν ιστότοπο ή οποιοδήποτε άλλο εγχειρίδιο "Πουέντ για άσχετους" όπου θα μπορούσα να μάθω πώς να ράβω τις κορδέλες , τι να κάνω και τι να μην κάνω με αυτά τα παπούτσια - και, το πιο σημαντικό, γιατί ήταν τόσο οδυνηρό την πρώτη φορά και πώς να σταματήσω αυτόν τον πόνο. Δεν υπήρχε τέτοιο βιβλίο ή DVD και πέρασα πολύ χρόνο ψάχνοντας...

Εδώ είμαστε λοιπόν, δέκα χρόνια αργότερα, δημιουργήσαμε αυτήν τη σειρά ενημερωτικών e-mail - και είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αυτές τις πληροφορίες και ελπίζω ότι θα βοηθήσει κάποιον να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο το μπαλέτο, μέρα με τη μέρα!

                - Τατιάνα Γκορονταγια, ιδιοκτήτης του Pointe.gr

 

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Συμπληρώστε το email και το όνομά σας παρακάτω, επιβεβαιώστε τη συνδρομή σας και βρείτε το πρώτο σας μάθημα Pointe Shoe Academy στα εισερχόμενά σας!