Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
Τα 10 μυστικά αγορές το Black Friday!

Τα 10 μυστικά του Black Friday!

250
Χορεύεις; Θέλεις να επωφεληθείς έξυπνα απο τις ευκαιρίες του Black Friday; Σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα πιο εύχρηστα tips και hints!!

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

1. Για να αποφύγεις φέτος τις "χαζές" αγορές, κάνε από πριν μια λίστα με τις πραγματικές σου ανάγκες (π.χ. ένα μαύρο κορμάκι, τα ειδικά εργαλεία που θέλεις εδώ και καιρό αλλά είναι κάπως ακριβά...)

2. Βρες το νούμερό σου. Χρησιμοποίησε τους πίνακες μεγεθών ή επικοινώνησε μαζί μας πριν το Black Friday για να το βρούμε με την ησυχία μας!

3. Σκέψου ποιά αναλώσιμα προϊόντα θα αγοράσεις ούτως κι άλλως, μέσα στους επόμενους 3 μήνες - μέχρι την επόμενη περίοδο εκπτώσεων, δηλαδή. (Καλσόν, Μαλακά παπουτσάκια μπαλέτου, ακόμη και πουέντ, αν τις αλλάζεις συχνά). Η αγορά τέτοιων προϊόντων με μια έκπτωση, είναι η πραγματική οικονομία!

4. Βρες από πριν τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν στο e-shop μας. Σημείωσε τους κωδικούς και τα νούμερα που χρειάζεσαι.

5. Στη σελίδα μας, στην δεξιά κάτω γωνία, θα βρείς το παράθυρο του live chat. Αν θέλεις, μπορείς να κάνεις ερώτηση για το οποιοδήποτε προϊον που σε ενδιαφέρει, για το αν θα έχει έκπτωση και ποιά θα είναι;

6. Το Black Friday για τις επιχειρήσεις είναι μια ευκαιρία να "διώξουν" τα κομμάτια που έχουν λιγότερες προοπτικές να πωληθούν μέσα στις γιορτές, και να ανανεώσουν το στοκ τους με τα χρήματα που θα βγάλουν. Τι σημαίνει για σένα;

7. Σημαίνει, ότι οι καλύτερες εκπτώσεις θα έχουν τα μεμονωμένα κομμάτια, οι παλιές συλλογές κλπ. Έτσι η pointe.gr θα βγάλει κάποια προϊόντα με έως 70%, αλλά... .

8. ...αλλά, τα νούμερα θα είναι λίγα και συγκεκριμένα. Καλή ιδέα θα ήταν να προγραμματήσεις το shopping σου για τις πρωινές ώρες‼️

9. Αν είσαι από άλλη πόλη, μήν απογοητεύεσαι! ΟΛΕΣ οι ευκαιρίες θα ανέβουν στο e-shop μας και στο Instagram (στα stories). Stay tuned!

10. Από την Πέμπτη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κράτηση online για τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν!

 

  • Αν θέλεις να ψωνίζεις σε καλύτερες τιμές όλο το χρόνο ακολούθησέ μας στο Instagram για μοναδικές προσφορές και διαγωνισμούς και μπορείς ακόμα να τσεκάρεις συχνά τον τομέα των προσφορών στο site μας!!
250

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

Pointe shoes

86 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

Dance shoes accessories

26 USD