Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
3 βασικές συμβουλές για τις επαγγελματικές εξετάσεις χορού

Συμβουλές για τις επαγγελματικές εξετάσεις χορού

774
Προσπαθείς για αυτό από καιρό, δουλεύεις σκληρά, πονάς, κλαις, πεισμώνεις περισσότερο... Προετοιμάζεσαι για αυτό χρόνια... Και δίνεις εξετάσεις... Και τελικά? Μιλήσαμε με την κυρία Μαργαρίτα Παναγιώτου, δασκάλα χορού και καλλιτεχνική διευθύντρια στη σχολή χορού Dance Lab για να μας δώσει μερικές πληροφορίες και συμβουλές για τις επαγγελματικές εξετάσεις χορού. Την ρωτήσαμε για την κατάλληλη προετοιμασία, για το όριο ηλικίας των εξετάσεων, τα κριτήρια επιλογής της σχολής και άλλα πολλά...

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

 

Μπορείς να δεις το σχετικό βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube για να απαντηθούν όλες σου οι απορίες στις παραπάνω και σε πολλές άλλες ερωτήσεις: 

 

 

Αν θες να μάθεις για τη σωστή ενδυμασία των εξετάσεων μπορείς να παρακολουθήσεις με ένα κλικ εδώ το σχετικό βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube! Εγγράψου στο κανάλι μας για περισσότερα βίντεο σχετικά με το χορό!

Μια τελευταία αλλά καίρια ερώτηση είναι η εξής:

"Και αν δεν περάσω?"
Προσπαθείς για αυτό από καιρό, δουλεύεις σκληρά, πονάς, κλαις, πεισμώνεις περισσότερο...
Προετοιμαζεσαι για αυτό χρόνια...
Και δίνεις εξετάσεις... Και τελικα?

Δεν περνάς... Και τώρα τι?


Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν δεν περάσεις στις επαγγελματικές εξετάσεις χορού?

Εμείς ναι και θα σου δώσουμε τις εξής συμβουλές:

➡️ Να έχεις πάντα μια εναλλακτική!
Είτε αυτή είναι άλλη σχολή χορού π.χ να δώσεις και στην Κρατική Σχολή και στο Υπουργείο Πολιτισμού είτε ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα που μπορεί να σου αρέσει π.χ γυμναστής, ηθοποιός, δημοσιογράφος, Make up artist κλπ.

➡️ Να έχεις πίστη στον εαυτό σου!
Μπορείς να τα καταφέρεις και την επόμενη χρονιά και την παραεπομενη! Όσο δουλεύεις σκληρά και προσπαθείς τόσο βελτιώνεσαι και αυτό είναι το σημαντικό. Η πρόοδος είναι αυτή που θα σε κάνει στο τέλος είτε με τη δεύτερη είτε με την τέταρτη προσπάθεια να καταφέρεις το στόχο σου!

➡️ Και στην τελική δε χάθηκε και ο κόσμος!
Μην αφήσεις την απογοήτευση να σε κυριεύσει. Δες τα πράγματα πιο ψύχραιμα και βρες τη δύναμη να συνεχίσεις και να πας παρακάτω! Είτε ακολουθώντας έναν άλλο δρόμο εξίσου ωραίο είτε συνεχίζοντας δυναμικά στον ίδιο προσπερνωντας όλα τα εμπόδια!
Η αγάπη σου για το χορό θα είναι το ίδιο δυνατή ακόμη και αν δεν μπεις σε κάποια επαγγελματική! Συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς και σου δίνει χαρά γιατί στο κάτω κάτω δε γεννηθήκαμε όλες για επαγγελματίες μπαλαρίνες και that's OK!! ❤️

!Να έχεις λοιπόν ένα plan B και να σκεφτείς από πριν την πιθανότητα να μην περάσεις αλλά χωρίς αυτό να μειώσει την αυτοπεποίθηση σου!

774

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

Pointe shoes

86 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD