Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 105 Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
4 λόγοι που οι πουέντ έχουν διαφορετικό κόστος μεταξύ τους

Γιατί οι τιμές των πουέντ είναι τόσο διαφορετικές;

279
Ερώτηση: Γιατί οι διάφορες μάρκες των πουεντ κοστίζουν τόσο διαφορετικά;;; Απάντηση: Οι κύριοι παράγοντες που συμμετέχουν στη διαμόρφωση της τελικής τιμής που πληρώνεις για τις πουεντ σου είναι αυτοί:

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

 

  • Από πόσο μακριά μας έρχονται. Όσο πιο κοντά είναι η παραγωγή, τόσο λιγότερο ξοδεύουμε για τη μεταφορά και τους δασμούς.

 

  • Πόσο ξοδεύει η εταιρεία για τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ. Όπως ακριβώς γίνεται με τα πασίγνωστα παγκόσμια brands, δυστυχώς, το ίδιο γίνεται και με τις μάρκες πουεντ. Μαζί με τα υλικά, τη δουλειά και τους φόρους, πληρώνουμε και τα photoshoots με τους πολλαπλούς ambassadors του brand, τα τηλεοπτικά σποτ και πολλές άλλες πανάκριβες κινήσεις μάρκετινγκ που δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα του προϊόντος...

 

  • Πώς φτιάχνονται; Τα μηχανήματα είναι πιο φτηνά πάντα από τη δουλειά ενός ειδικού, αλλά δεν μπορούν να φτάσουν στο ίδιο αποτέλεσμα...

 

  • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Αυτό... σίγουρα μετράει! Τα υλικά επηρεάζουν την υγεία του ποδιού μας και τη διάρκεια της ζωής του παπουτσιού. Τα φυσικά υλικά είναι πολύ πιο φτηνά (χαρτόνι, λινατσα, κόλλα από άμυλο) και υγιεινά από τα πλαστικά. Τα πλαστικά όμως, διαρκούν πολύ περισσότερο.

S.O.S: Σε καμία περίπτωση το κόστος της πουέντ δεν χαρακτηρίζει την ποιότητα της! Όλοι οι επώνυμοι κατασκευαστές πουέντ χρησιμοποιούν τα καλύτερα και άριστα ποιοτικά υλικά! Μια ακριβότερη πουέντ δε σημαίνει ότι είναι πιο ποιοτική ή καλύτερα κατασκευασμένη από μια πιο οικονομική!

279

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
Παιδικό Κορμάκι με Κοντά Μανίκια και Φούστα

Παιδικό Κορμάκι με Κοντά Μανίκια και Φούστα

Leotards

27 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD