Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
Οι 5 + 1 χορευτικοί λογαριασμοί του TikTok που πρέπει να ακολουθήσετε!

Οι 5 + 1 χορευτές του TikTok που μας αρέσουν!

825
Οι 5 + 1 χορευτές του TikTok που μας αρέσουν πολύ! Το TikTok έχει πάρει τα πάνω του και αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο κοινό! Εννοείται πως υπάρχουν εκατοντάδες ενδιαφέροντες λογαριασμοί χορού που μπορείτε να ακολουθήσετε (και εκατομμύρια λογαριασμοί που δεν αξίζουν τον κόπο) Εμείς λοιπόν κάναμε μια λίστα με τους δικούς μας αγαπημένους.  Αξίζει να τους ακολουθήσετε αν δε το έχετε κάνει ήδη!

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα
 
 
 Ξεκινάμε με την @autumnsklein
 
Αυτή η υπέροχη επαγγελματίας μπαλαρίνα είναι απίστευτα δημιουργική όταν πρόκειται για τα βίντεό της. Η φαντασία της την οδηγεί σε βίντεο με απίστευτο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιεί έξυπνα κόλπα, όπως οι οφθαλμαπάτες, και κάποιες φορές το video editing για να κάνει τα βίντεο της να μοιάζουν απίστευτα με κάθε έννοια.
 
Συνεχίζουμε με την @annamcnulty
 
Είναι μια 19χρονη contortionist με απίστευτη ευλυγισία. Έχει πολλά βίντεο στο TikTok με ασκήσεις γυμναστικής και ευλυγισίας, συμβουλές και ακροβατικά κόλπα. Διαθέτει επίσης κανάλι στο YouTube όπου μπορείτε να βρείτε προτάσεις για ασκήσεις ενδυνάμωσης και βίντεο σχετικά με το χορό.
 
Έπειτα έχουμε τις @rybkatwinsofficial
 
Αυτές οι φανταστικές δίδυμες από την Αυστραλία γνωρίζουν διάφορα είδη χορού με κύρια ασχολία τους την ακροβατική. Στο προφίλ τους θα βρείτε πάρα πολλά βίντεο με χορό και ακροβατικά. Το ίδιο θα δείτε και στο κανάλι τους στο YouTube.
 
Στη συνέχεια έχουμε τη γνωστή στους περισσότερους αν όχι σε όλους @marachok
 
Η Maria Khoreva είναι πρώτη σολίστ στο μπαλέτο Marinsky και στο προφίλ της ανεβάζει πολλά ενδιαφέροντα βίντεο με μπαλέτο.
Maria Khoreva
 
Τέλος, η καταπληκτική @eurekanakanogrimes χορεύτρια στη Νέα Υόρκη.
 
Τα βίντεο της είναι κυρίως χιουμοριστικά δείχνοντας την αστεία πλευρά του μπαλέτου. Κάνει όμως και βίντεο με μικρές χορογραφίες μπαλέτου και με backstage των φωτογραφίσεών της. Ένα πολύ ενδιαφέρον προφίλ!
 
Και ένας λογαριασμός Bonus: @realjordanmatter ο οποίος για όσους δε τον γνωρίζετε είναι φωτογράφος κυρίως χορευτών. Ο Jordan Matter διαθέτει και κανάλι στο YouTube όπου καλεί γνωστούς χορευτές όλων των ειδών χορού και κάνει φωτογραφίσεις μαζί τους, challenges, παιχνίδια και φάρσες! Στο TikTok ανεβάζει διάφορα βίντεο με τους χορευτές που φωτογραφίζει και backstage υλικό.
Jordan Matter
 
Ελπίζουμε η λίστα μας να σας φάνηκε ενδιαφέρουσα! Αν έχετε και εσείς τα δικά σας αγαπημένα προφίλ που ακολουθείτε, μοιραστείτε τα στα σχόλια! Και στείλτε μας και το δικό σας προφίλ να το ακολουθήσουμε!
825

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

Dance shoes accessories

26 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD