Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
«Ανακύκλωση» τις παλιών πουέντ!

«Ανακύκλωσε» τις παλιές σου πουέντ - και πάρε καινούργιες με έκπτωση!

294
Οι παλιές πουέντ έχουν και αυτές αξία... Τις χρειαζόμαστε για δικές μας ανάγκες: φωτογραφίες, installations, pointe shoe art. Θα θέλαμε και εσύ να μας φέρεις ένα παλιό σου ζευγάρι πουέντ - αν, φυσικά, μπορείς να τις αποχωριστείς!  Μας φέρνεις ένα οποιοδήποτε ζευγάρι πουέντ – οποιασδήποτε μάρκας, αρκεί να είναι δικές σου – και έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις ένα καινούργιο ζευγάρι με την φανταστική έκπτωση – 10 ευρώ!

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

 

Ανταλλαγή 

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο – εκτός αν έχεις μαζέψει καμιά δεκαριά ζευγάρια ήδη και οι γονείς γκρινιάζουν «πότε θα τις πετάξεις;;». Γι'αυτό, η εταιρία μας, θα σε αποζημιώσει με την έκπτωση 10 ευρώ – για να μπορέσεις να πάρεις ένα καινούργιο ζευγάρι πουέντ!!! 

Όταν γίνεις σταρ... θα βγάλουμε λεφτά!

Θα μας αφήσεις ένα αυτόγραφό σου στο ζευγάρι που θα μας φέρεις. Έτσι, όταν γίνεις στο μέλλον διασημότητα... Ε, όχι οπωσδήποτε στο μπαλέτο! Μπορεί να γίνεις τελικά επιστήμονας και να ανακαλύψεις ένα επαναστατικό κανόνα της φύσης, ή να γράψεις βιβλίο - που να ξέρουμε; Εμείς, πάντως, θα βγάλουμε τις πουέντ σου σε δημοπρασία και θα γίνουμε εκατομμυριούχοι...

Καλά, αστιεύομαι. Το αυτόγραφο πάντως, μην το ξεχάσεις!

Πως; 

Μας φέρνεις ένα οποιοδήποτε ζευγάρι πουέντ – οποιασδήποτε μάρκας, αρκεί να είναι δικές σου – και έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις ένα καινούργιο ζευγάρι με την φανταστική έκπτωση – 10 ευρώ*! Εάν βρίσκεσαι στην Θεσσαλονίκη, τις φέρνεις στην Βας. Ολγας 190. Αν δεν είσαι στην Θεσσαλονίκη, πάρε μας τηλέφωνο στο 2310 828281, για να σου εξηγήσουμε πως ακριβώς θα μας τα στείλεις και πως να παραγγείλεις το καινούργιο σου ζευγάρι.

*Η προσφορά δε συνδυάζεται και δεν συμψηφίζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις που ισχύουν στην επιχείρηση

294

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

Dance shoes accessories

26 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD