Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
7 Συμβουλές επιλογής Σχολής Χορού

Συμβουλές προς τους γονείς για την επιλογή Σχολής Χορού

362
Μερικές συμβουλές προς τους γονείς για την επιλογή της κατάλληλης Σχολής Χορού για τα παιδιά τους, τώρα που η νέα σχολική περίοδος αρχίζει. Αγαπητοί γονείς, τώρα που ξεκινάει η νέα σχολική περίοδος, πολλοί από εσάς μας ρωτήσατε πώς θα επιλέξετε την κατάλληλη Σχολή χορού για τα παιδιά σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές και θα ακολουθήσουν κι άλλα σχετικά άρθρα για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

 

Τι να προσέχουν οι γονείς κατά τη διαδικασία επιλογής Σχολής Χορού

 
Μερικές συμβουλές και θέματα προς προβληματισμό:
 
1. Επιλέξτε χοροδιδάσκαλο με κατάλληλη κατάρτιση, εμπειρία, γνώσεις σε πρώτες βοήθειες και παιδοψυχολογία. Χοροδιδάσκαλοι χωρίς τα παραπάνω μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ψυχική και σωματική υγεία μικρών παιδιών.
Τι μπορεί να συμβεί; Η ελλιπής κατάρτιση κρύβει κινδύνους. Οι δάσκαλοι σήμερα οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα νέα επιστημονικά δεδομένα. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα ενδεχόμενου τραυματισμού: Όταν ο δάσκαλος δεν μπορεί να κρίνει σωστά πότε μία μπαλαρίνα είναι έτοιμη να ανέβει σε πουέντ. Όταν ο δάσκαλος αγνοεί τις τεχνικές απαιτήσεις και τον τρόπο διδασκαλίας κάθε άσκησης.
2. Επιλέξτε νόμιμες σχολές χορού με τις απαραίτητες προδιαγραφές, για τη φοίτηση των παιδιών σας με ασφάλεια: Κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι, πάτωμα, εξαερισμός, θερμοκρασία, αποδυτήρια, εξοπλισμένο φαρμακείο, είναι μερικά θέματα που πρέπει να σας απασχολήσουν.
3. Παρακολουθήστε τη δουλειά τους στην πράξη...! Δείτε παραστάσεις, δραστηριότητες και συμμετοχές, αξιολογήστε μόνοι σας το καλλιτεχνικό, τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
4. Σας ενδιαφέρει η πιστοποίηση των παιδιών; Ρωτήστε αν η Σχολή προσφέρει εξετάσεις κάποιου έγκριτου οργανισμού του εξωτερικού.
5. Τα είδη χορού που διδάσκονται σας καλύπτουν;;;
6. Ζητήστε να κάνουν τα παιδιά σας δοκιμαστικό μάθημα και να σας πουν τις εντυπώσεις τους. Οι περισσότερες σχολές παρέχουν αυτή τη δυνατότητα. 
7. Μιλήστε με τους υπευθύνους, ρωτήστε, ενημερωθείτε, ζητήστε πληροφορίες.
 
πως να επιλεξω τη σωστη σχολη χορου
Καλή σχολική χορευτική χρονιά!!!
362

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

Pointe shoes

86 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

Dance shoes accessories

26 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD