Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
R-Class: Η νέα συλλογή RC

R-Class: Η νέα συλλογή RC

6263
Η νέα συλλογή RC διαφέρει από όλα τα προηγούμενα μοντέλα παπουτσιών πουέντ της μάρκας. Χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνολογίες στην κατασκευή της σόλας που της επιτρέπουν να είναι εντελώς επίπεδη και πολύ ανθεκτική - ωστόσο, ακόμα κατασκευασμένη από τα παραδοσιακά και φυσικά (μη πλαστικά) υλικά. Το πάνω στρώμα των παπουτσιών είναι κατασκευασμένο από ένα διαφορετικό σατέν - έχει μια λαμπερή σκιά "σαμπάνιας" και είναι πιο άκαμπτο από το κλασικό ύφασμα R-class. Ως αποτέλεσμα, τα παπούτσια είναι πιο ανθεκτικά, καθώς και η φτέρνα ταιριάζει πολύ ωραία χωρίς «να σακουλιάζει» όταν βρισκόμαστε πάνω στις πουέντ.

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

Χαρακτηριστικά:

Οι κατασκευαστές χρησιμοποίησαν αριθμούς αντί για ονόματα για τα μοντέλα και τα ειδικά χαρακτηριστικά τους.

Πώς να τα καταλάβω;

Τώρα, ας παρουσιάσουμε τα 8 νέα μοντέλα RC. Ονομάζονται RC-10, RC-20, RC-30, RC-40, RC-60, RC-70, RC-80. Δεν υπάρχει ακόμα RC-50, αλλά υπάρχει ένα αποκλειστικό μοντέλο RC-M που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και κατόπιν αιτήματος για την Pointe.gr.

Τα «βασικά μοντέλα» του ονομάζονται RC-10, RC-20 κ.λπ. Ορισμένα μοντέλα, βέβαια, έχουν πρόσθετες επιλογές (παπούτσια με ειδικά χαρακτηριστικά, κατασκευασμένα στο ίδιο τελευταίο). Αυτές επισημαίνονται ως δεύτερος αριθμός στο όνομα του μοντέλου, για παράδειγμα, RC 22 ή RC 37.
 
Τα μεγέθη που χρησιμοποιούνται στη συλλογή RC είναι επίσης διαφορετικά: χρησιμοποιούν το διάγραμμα σε χιλιοστά, ξεκινώντας από 210 (μέγεθος 33 EU = 2UK) έως 280 (μέγεθος 46 EU = 9UK).

Πλάτος: τα παπούτσια έρχονται σε έξι πλάτη, ξεκινώντας από το W1 το πιο στενό και φτάνοντας στο W6 το μεγαλύτερο. Τα παιδικά μεγέθη από 210-225 έχουν πέντε πλάτη, W1-W5.

Σκληρότητα: τα παπούτσια έχουν τρεις βασικές επιλογές σκληρότητας: το Soft, το Medium και το Hard. Τα μη πτυχωτά μοντέλα (RC10-RC40) έχουν επίσης τη νεότερη επιλογή σκληρότητας FLEX με εύκαμπτη σόλα.


Λοιπόν, ας συγχωνεύσουμε όλα τα παραπάνω δεδομένα και να δούμε τι σημαίνει όταν ένα ζευγάρι παπουτσιών πουέντ λέει «RC-32, 255, W4, M» στη σόλα του;

Το RC-32 σημαίνει ότι είναι το 3ο μοντέλο με το ειδικό χαρακτηριστικό 2 (το «σιωπηλό» χαρακτηριστικό).
Το 255 είναι το μέγεθος των παπουτσιών πουέντ.
Το W4 είναι το πλάτος.
Το Μ είναι η σκληρότητα.


Τα μοντέλα

Ας πάρουμε τα νεότερα ή τη συλλογή RC, ένα προς ένα, ξεκινώντας με τις προεπιλεγμένες δυνατότητες κάθε μοντέλου, συνεχίζοντας με τις προσαρμογές που μπορεί να έχουν:


RC μη πτυχωτό

RC-1: Αυτό είναι το πιο κωνικό μοντέλο, με μικρή πλατφόρμα και μεσαίο κουτί. Διαθέτει επίσης μεσαία καμάρα και στενή φτέρνα. Έχει U-cut με κορδόνια περίσφιξης. Το βασικό μοντέλο που βασίστηκε στο RC-1 υποδεικνύεται από το όνομα RC-10 - ο αριθμός 0 μετά τον αριθμό 1, που είναι το μοντέλο, δείχνει ότι το παπούτσι έχει μόνο τα χαρακτηριστικά μηδενικής προεπιλογής που εξηγήθηκαν παραπάνω.

Ειδικές προσαρμογές του RC-1:

RC-11: Με βάση το RC-10, ο χαρακτηριστικός αριθμός 1 σημαίνει ότι έχει μαλακότερη σόλα και ελαφρύτερο κουτί με μαλακά φτερά από το βασικό μοντέλο. Θεωρούνται ως παπούτσια αρχαρίων (πρώτες πουέντ) - αλλά δεν είναι τόσο μαλακά όσο τα παπούτσια demi-pointe άλλων εταιρειών.
RC-12: Με βάση το RC-10, το 2ο χαρακτηριστικό είναι ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν σιωπηλή τεχνολογία. Η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου βοηθά τα παπούτσια πουέντ να είναι σιωπηλά όταν βρίσκονται στη σκηνή.
RC-14: Παραλείποντας τον αριθμό 3, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη, συνεχίζουμε με το 4ο χαρακτηριστικό του RC-10. Το RC-14 είναι ένα ελαφρύ μοντέλο, που σημαίνει ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν ένα ελαφρύ κουτί.
RC-16: Το RC-10 μπορεί επίσης να έρθει με ¾ εξωτερική σόλα. Το παπούτσι είναι «πιο» τοξωτό στη φτέρνα και ως αποτέλεσμα έρχεται μόνο σε σκληρότητα Hard.
RC-17: Η έβδομη προσαρμογή σημαίνει ότι το παπούτσι έχει V αντί για κοπή U και η φτέρνα δεν είναι ραμμένη.

RC-2: Το δεύτερο μοντέλο είναι λιγότερο κωνικό από το RC-1. Έχει μεσαία πλατφόρμα, μεσαία φτέρνα και κουτί. Είναι ελαφρώς λυγισμένο από πριν (pre-arched) και έχει σχήμα U με κορδόνια περίσφιξης.

Ειδικές προσαρμογές του RC-2:

RC-21: Με βάση το RC-20, ο χαρακτηριστικός αριθμός 1 σημαίνει ότι έχει μαλακότερη σόλα και ελαφρύτερο κουτί με μαλακά φτερά από το βασικό μοντέλο. Θεωρούνται ως παπούτσια αρχαρίων (πρώτες πουέντ) - αλλά δεν είναι τόσο μαλακά όσο τα παπούτσια demi-pointe άλλων εταιρειών.
RC-22: Με βάση το RC-20, το 2ο χαρακτηριστικό είναι ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν σιωπηλή τεχνολογία. Η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου βοηθά τα παπούτσια πουέντ να είναι σιωπηλά όταν βρίσκονται στη σκηνή.
RC-24: Παραλείποντας τον αριθμό 3, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη, συνεχίζουμε με το 4ο χαρακτηριστικό του RC-20. Το RC-24 είναι ένα ελαφρύ μοντέλο, που σημαίνει ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν ένα ελαφρύ κουτί.
RC-26: Το RC-20 μπορεί επίσης να έρθει με ¾ εξωτερική σόλα. Το παπούτσι είναι «περισσότερο» λυγισμένο από πριν (pre-arched) στη φτέρνα και έρχεται μόνο σε σκληρότητα Hard.


RC-3: Το τρίτο μοντέλο είναι το λιγότερο κωνικό από τα δύο πρώτα μοντέλα που αναφέρονται παραπάνω. Έχει μια μεγάλη πλατφόρμα και φτέρνα και ένα μεγάλο κουτί. Έχει επίσης το προεπιλεγμένο χαρακτηριστικό του U-cut με κορδόνια περίσφιξης.

Ειδικές προσαρμογές του RC-3:

RC-31: Με βάση το RC-30, ο χαρακτηριστικός αριθμός 1 σημαίνει ότι έχει μαλακότερη σόλα και ελαφρύτερο κουτί με μαλακά φτερά από το βασικό μοντέλο. Θεωρούνται ως παπούτσια αρχαρίων (πρώτες πουέντ) - αλλά δεν είναι τόσο μαλακά όσο τα παπούτσια demi-pointe άλλων εταιρειών.
RC-32: Με βάση το RC-30, το 2ο χαρακτηριστικό είναι ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν σιωπηλή τεχνολογία. Η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου βοηθά τα παπούτσια πουέντ να είναι σιωπηλά όταν βρίσκονται στη σκηνή.
RC-34: Παραλείποντας τον αριθμό 3, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη, συνεχίζουμε με το 4ο χαρακτηριστικό του RC-30. Το RC-34 είναι ένα ελαφρύ μοντέλο, που σημαίνει ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν ένα ελαφρύ κουτί.
RC-36: Το RC-3 μπορεί επίσης να έρθει με ¾ εξωτερική σόλα. Το παπούτσι είναι «περισσότερο» λυγισμένο από πριν (pre-arched) στη φτέρνα και έρχεται μόνο σε σκληρότητα Hard.
RC-37: Η έβδομη προσαρμογή σημαίνει ότι το παπούτσι έχει V αντί για κοπή U και η φτέρνα δεν είναι ραμμένη.


RC-4: Το μοντέλο νούμερο τέσσερα μοιάζει πολύ με το RC-30 αλλά έχει χαμηλότερη φτέρνα: ένα «καθολικό» μοντέλο που φαίνεται να γίνεται το best-seller της νέας συλλογής. Διαθέτει μεσαία πλατφόρμα, καμάρα, φτέρνα και κουτί. Διαθέτει επίσης σχήμα U-cut με κορδόνια περίσφιξης.

Ειδικές προσαρμογές του RC-4:

RC-41: Με βάση το RC-40, ο χαρακτηριστικός αριθμός 1 είναι ότι έχει μαλακότερη σόλα και ελαφρύτερο κουτί με μαλακά φτερά από το βασικό μοντέλο. Θεωρούνται ως παπούτσια αρχαρίων (πρώτες πουέντ) - αλλά δεν είναι τόσο μαλακά όσο τα παπούτσια demi-pointe άλλων εταιρειών.
RC-42: Με βάση το RC-40, το 2ο χαρακτηριστικό είναι ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν σιωπηλή τεχνολογία. Η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου βοηθά τα παπούτσια πουέντ να είναι σιωπηλά όταν βρίσκονται στη σκηνή.
RC-44: Παραλείποντας τον αριθμό 3, καθώς δεν υπάρχει ακόμη, συνεχίζουμε με το 4ο χαρακτηριστικό του RC-40. Το RC-44 είναι ένα ελαφρύ μοντέλο, που σημαίνει ότι τα παπούτσια πουέντ έχουν ένα ελαφρύ κουτί.
RC-46: Το RC-4 μπορεί επίσης να έρθει με ¾ εξωτερική σόλα. Το παπούτσι είναι «περισσότερο» λυγισμένο από πριν (pre-arches) στη φτέρνα και έρχεται μόνο σε σκληρότητα Hard.
RC-47: Η έβδομη προσαρμογή είναι ότι το παπούτσι έχει V αντί για κοπή U και η φτέρνα δεν είναι ραμμένη.


Τα κλασικά μοντέλα με πτυχώσεις:

RC-6:

Αυτό το μοντέλο είναι στενό και ελαφρώς κωνικό με υψηλό προφίλ. Το προεπιλεγμένο μοντέλο, το RC-60, έχει σχήμα U-cut με κορδόνια περίσφιξης. Ωστόσο, μπορεί επίσης να συνοδεύεται από V-cut χωρίς κορδόνια περίσφιξης - το μοντέλο ονομάζεται RC-61.

RC-7:

Το 7ο μοντέλο είναι το πιο φαρδύ και τετράγωνο της συλλογής. Έχει μια ευρεία πλατφόρμα και ένα μεγάλο κουτί που θα ανοίξει ελαφρώς προς τα μετατάρσια. Το προεπιλεγμένο μοντέλο διαθέτει σχήμα U-cut με κορδόνια περίσφιξης, ενώ το RC-71 έχει V-cut χωρίς κορδόνια περίσφιξης.

RC-8:

Το RC-80 είναι για εκείνα τα είδη ποδιών που θεωρείται ότι έχουν σχήμα «διαμαντιού». Η πλατφόρμα είναι αρκετά μικρή και το κουτί έχει άφθονο χώρο και στις δύο πλευρές και στο προφίλ του. Η φτέρνα είναι μέτρια. Η σόλα είναι μεσαία προ-τοξωτή (pre-arched). Το προεπιλεγμένο μοντέλο διαθέτει σχήμα U-cut με κορδόνια περίσφιξης, ενώ το RC-81 έχει V-cut χωρίς κορδόνια περίσφιξης.

Με την RC Collection της εταιρείας R-Class, έχουμε να κάνουμε με τόσα πολλά χαρακτηριστικά και επιλογές - οι κατασκευαστές έκαναν το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για κάθε χορευτή.

6263

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()
Test
27 november 2020, 09:36
Тест тест тест
reply
    Тест2
    12 february 2021, 17:54
    22222ответ
    reply

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Array

    Σχετικά Προϊόντα

    GREEK LEATHER SANDALS

    GREEK LEATHER SANDALS

    Casual

    32 USD
    GREEK LEATHER SANDALS

    GREEK LEATHER SANDALS

    Casual

    32 USD
    ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

    ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

    Dance shoes accessories

    26 USD
    GREEK LEATHER SANDALS

    GREEK LEATHER SANDALS

    Casual

    32 USD