Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
Τα top 10 προβλήματα στην εφαρμογή πουέντ

Τα top 10 προβλήματα στην εφαρμογή πουέντ

1797
Ποια είναι τα καλύτερα μοντέλα παπουτσιών πουέντ για φαρδιά ή στενά πόδια; Ποια παπούτσια πουέντ έχουν αρκετό χώρο για μακριά δάχτυλα; Τι κάνουμε εάν έχουμε συμπιεσμένα πόδια ή κότσι; Τι σημαίνει "Knuckling"; Έχουμε αναφέρει τα περισσότερα από τα θέματα στην εφαρμογή παπουτσιών πουέντ σε μια έξυπνη λίστα Top-10!

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

Έχοντας μια υπηρεσία εφαρμογής παπουτσιών πουέντ για περισσότερα από επτά χρόνια τώρα, συνεχίζουμε να παρατηρούμε ότι τα περισσότερα από τα θέματα που προκείπτουν είναι αρκετά κοινά ή ακριβώς τα ίδια. Έτσι, σκεφτόμασταν πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε όλες αυτές τις "Συχνές Ερωτήσεις" πιο προσιτές, πιο χρήσιμες για άλλους χορευτές - οι οποίοι ίσως να μην γνωρίζουν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα! Αποφασίσαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε αυτές τις γνώσεις στο blog μας και επίσης να μοιραστούμε μέρος της διαδικασίας εφαρμογής παπουτσιών στους λογαριασμούς μας στο Instagram και στο Facebook - ακολουθήστε μας αν μοιράζεστε το ίδιο πάθος για τα παπούτσια πουεντ!

Πρώτα απ 'όλα, προσπαθήσαμε να απαριθμήσουμε και να «οργανώσουμε» τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην εφαρμογή παπουτσιών πουέντ, σχεδόν κάθε μέρα. Εντοπίσαμε τα πιο κοινά προβλήματα ποδιών που εμπλέκονται στη διαδικασία εφαρμογής και τα γράψαμε σε αυτήν την παρακάτω λίστα… Ξεκινώντας από τα ζητήματα με τις ευκολότερες λύσεις και καταλήγοντας σε αυτά με τις πιο δύσκολες, η λίστα διαμορφώνεται ως εξής: ⠀

1. Φαρδιά πόδια

2. Στενά πόδια ⠀

3. Μακριά πόδια - ΜΕΓΑΛΑ μεγέθη ⠀

4. Δεν μπορούν να ανέβουν εντελώς στις πουέντ ⠀

5. Μακρύτερο δεύτερο δάκτυλο ⠀

6. Κότσι ⠀

7. Μακριά δάχτυλα ⠀

8. Πηγαίνοντας πέρα από το κουτί της πουέντ - υπερέκταση ⠀

9. Knuckling ⠀

10. Συμπιέσιμα πόδια (Compressible feet)

Μη διστάσετε επίσης να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας εάν χρειάζεστε τη γνώμη μας για το δικό σας μέγεθος και τα μοντέλα παπουτσιών πουέντ και ας βρούμε μαζί το σωστό ζευγάρι!

1797

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

Pointe shoes

86 USD