Δωρεάν αποστολή άνω των 90 ευρώ - Πανελλαδικά & στην Κύπρο!
(+30) 2310 828281, (+30) 6974926373 (WhatsApp & Viber)
Menu
Είσοδος
Αρχική σελίδα Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Μεγάλη επιλογή προϊόντων

Ο κατάλογος του καταστήματός μας θα βοηθήσει να διαλέξετε πολύ γρήγορα παπούτσια, ρούχα και άλλα είδη χορού που ψάχνετε, ανάμεσα σε 1600 κωδικούς από δεκάδες κορυφαίους παραγωγούς από όλο τον κόσμο. Η διαδικασία της αγοράς είναι πολύ εύκολη και γίνεται πραγματικά σε 2 κλικ.

Βοήθεια στην επιλογή και εύρεση νούμερου

Δεν είσαστε σίγουροι στο νούμερο και μοντέλο των πουέντ; Δυσκολεύεστε να βρείτε το μέγεθός σας στα μαλακά παπούτσια μπαλέτου ή κορμάκι για την μικρή σας μπαλαρίνα; Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει στο chat, e-mail (size@pointe.gr) η τηλεφωνικώς στο 2310 828281.

Υπηρεσίες

Το κατάστημά μας παρέχει υπηρεσίες εφαρμογής κορδελών, λάστιχων και δερμάτινων επιθεμάτων σε πουέντ.


Γρήγορη παράδοση

Τα είδη μας αποστέλλονται πανελλαδικά με την ELTA Courier, με ελάχιστες χρεώσεις είτε δωρεάν (από 90 ευρώ και πάνω), εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, και με τα ΕΛΤΑ στην Κύπρο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

Πληρωμή 

Σίγουρα θα βρείτε έναν τρόπο πληρωμής που σας βολεύει: με κάρτα, κατάθεση σε τράπεζα ή τοις μετρητοίς με την παράδοση, με paypal ή viva wallet, άμεσα ή σε 3 άτοκες δόσεις.

Επιστροφές - δεκτές!

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το προϊόν εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, για οποιοδήποτε λόγο (επιστρέφεται το 100% του κόστους του προϊόντος, ενω τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν των πελάτη). Επιπλέον, σε περίπτωση που έχετε ζητήσει συμβουλή του εφαρμοστή πουέντ (fitter), και το νούμερο/μοντέλο δεν ήταν κατάλληλο, τα έξοδα αλλαγής (επιστροφής και αποστολής του νέου προϊόντος) βαρύνουν την εταιρία μας.