Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
10 + 1 εταιρείες με τα πιο μοδάτα κορμάκια μπαλέτου!

Υπάρχει μόδα στα κορμάκια του μπαλέτου;

483
Όπως υπάρχει μόδα στα ρούχα έτσι υπάρχει και στα κορμάκια! Βλέπουμε πολλές μπαλαρίνες να φοράνε φανταστικά κορμάκια με πρωτότυπο design! Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε μια λίστα με τα δικά μας αγαπημένα brands και ίσως να συνεργαστούμε και με κάποια αν μας το ζητήσετε! Μάθετε λοιπόν που μπορείτε να τα βρείτε και εσείς!

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

 

Just a corpse: Το brand δημιουργήθηκε από το top model Valerija Kelava και τον σχεδιαστή μόδας Uroš Belantič. Σχεδιάζει κορμακια με υπέροχα και πρωτότυπα prints.Είναι ιδιαίτερα κομψά, αφού έχουν εξαιρετικές γραμμές και ένα αναγεννησιακό θα μπορούσαμε να το πούμε στυλ! Κυριαρχούν τα γήινα χρώματα.


Xiaoxiao: Η Xiaoxiao Cao ξεκίνησε να σχεδιάζει τα δικά της κορμακια το 2014 στη Νέα Υόρκη αφού ως επαγγελματίας χορεύτρια ήθελε να φοράει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό όπως φαίνεται από τη συλλογή της. Κυρίως βλέπουμε παστέλ χρώματα. Τα κορμάκια είναι ιδιαίτερα κομψά με λεπτομέριες από δαντέλα, βελούδο και φιόγκους.


Zi dancewear: Ο σχεδιασμός της συλλογής γίνεται στο studio τους στη Ρωσία. Βάση τους έχουν τη Μόσχα αλλά συνεργάζονται με πάνω από 20 χώρες! Τα patterns χρωματιστά και πρωτότυπα, αλλά και μονόχρωμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.


Maldire: Είναι ένα γερμανικό brand αλλά η παραγωγή γίνεται στην Ιταλία. Κυριαρχούν τα patterns με λουλούδια, γεωμετρικά σχήματα, η συμμετρία και τα χρώματα της φύσης καθώς ο δημιουργός αγαπάει τα έντομα!


Basilica dancewear: Ξεκίνησε το 1999 από την οικογένεια Loupos. Στο σχεδιασμό κυριαρχεί η δαντέλα και λιγότερο τα patterns με λουλούδια. Χρησιμοποιούνται και οι διαφάνειες και prints με γεωμετρικά σχήματα.


✅ Και πολλά άλλα όπως luckyleo, eleve dancewear, capezio, eden, sushamore, grishko κλπ.


Σας προειδοποιουμε βέβαια πως οι τιμές αυτών των εταιρειών και ειδικά στα κορμάκια με αρκετές λεπτομέριες και ιδιαιτερότητες δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλές! Ωστόσο κάποιες από αυτές κυμαίνονται σε σχετικά καλές τιμές για τα δεδομένα του μπαλέτου όπως η basilica dancewear και η capezio.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μόδα στα κορμάκια του μπαλέτου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube!

Ελπίζω το άρθρο να σας άρεσε,

Γκουτζιούλη Κατερίνα.

483

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

Dance shoes accessories

26 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD