Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 90 EUR Λεπτομέρειες Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν
Γιατί τα κορμάκια του μπαλέτου είναι ακριβά;

Το κορμάκι που "κοστίζει"

604
Γενικώς υπάρχει η πεποίθηση ότι τα κορμάκια του μπαλέτου παραείναι ακριβά... Ακούμε συνεχώς ατάκες όπως "Γιατί τόσο ακριβά;" ή "Είναι πάρα πολλά χρήματα για ένα κορμάκι". Και εν μέρει έχετε δίκιο, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που τα κορμάκια του χορού έχουν υψηλότερες τιμές από αυτά που θα βρείτε σε καταστήματα ρούχων ή εσωρούχων.

Τα πάντα για το μπαλέτο

Είδη χορού για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες - από κοκαλάκι μέχρι πουέντ, από κορμάκι χορού μέχρι μπάρα μπαλέτου...

Αγορα Τωρα

 

Τι κάνει, λοιπόν, τα κορμάκια του μπαλέτου ακριβά;


✔ Ο κυριότερος λόγος είναι η ποιότητα κατασκευής τους. Τα κορμακια του χορού έχουν μεγάλη αντοχή (στην τριβή για παράδειγμα) και κρατάνε αρκετά χρόνια άρα δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να αγοράζετε καινούριο.


✔ Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας και δε φθείρονται ούτε ξεθωριάζουν με τα πλυσίματα. Δεν κρατάνε και μυρωδιά από τον ιδρώτα.


✔ Η ποιότητα αυτή βοηθάει ώστε να μην περιορίσουμε την χρήση τους μόνο στην αίθουσα του χορού. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν μαγιό (αν είναι τέτοιο το ύφασμα τους) και φυσικά να τα φορέσετε και έξω αντί μιας συνηθισμένης μπλούζας.


✔ Τέλος, τα κορμακια μπαλέτου εκτός από το ότι προέρχονται από μεγάλα επώνυμα brand δεν είναι όλα απλά και συνηθισμένα. Κάποια έχουν δαντέλες, διαφάνεια, ενσωματωμένη φούστα, διάφορα patterns και περίεργα κοψίματα. Επομένως είναι λογικό η τιμή να διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους δε θα πρέπει να φοβάστε να αγοράσετε ένα πιο ακριβό κορμάκι ούτε να λυπηθείτε να δώσετε τόσα χρήματα, καθώς η ποιότητα είναι εγγυημένη και οι χρήσεις τους πολλές!


Εξάλλου εμείς πάντα προσπαθούμε να σας διευκολύνουμε οικονομικά. Για αυτό μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για αποκλειστικές προσφορές αλλά και να τσεκάρετε τακτικά τον τομέα των προσφορών στο site μας!

Μακάρι το άρθρο να σας βοήθησε,

- Γκουτζιούλη Κατερίνα

604

Περισσότερα άρθρα...

No related posts found.
Comments ()

Αφήστε ένα σχόλιο

Array

Σχετικά Προϊόντα

GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

ΠΟΥΕΝΤ VICTORY ΤΗΣ GRISHKO

Pointe shoes

86 USD
GREEK LEATHER SANDALS

GREEK LEATHER SANDALS

Casual

32 USD
ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

ΛΕΠΤΆ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΤΗΣ GRISHKO

Dance shoes accessories

26 USD