Το ημερολόγιο της Μπαλαρίνας
0 840 Ημερολόγιο της μπαλαρίνας Ιστορία του μπαλέτου

Το ημερολόγιο της Μπαλαρίνας - 2018

Απόκτησε το δικό σου δωρεάν - παίξε μαζί μας όλη τη χρονία - μάθε την ιστορία του μπαλέτου!

Το ημερολόγιο - παιχνίδι είναι μια πρωτόγνωρη ιδέα της Pointe.gr. Ένα κομψό έντυπο ημερολόγιο θα βρίσκεται στο γραφείο σου όλη τη χρονιά. Στην αρχή θα παρατηρήσεις πως δεν έχει σημειωμένα ούτε τα Σαββατοκύριακα, ούτε τις γνωστές γιορτές...

Το παιχνίδι...

Κάθε ημέρα που έχουμε σημειώσει σε αυτό το ημερολόγιο-παιχνίδι είναι σημαντική για την Ιστορία του Μπαλέτου – την παγκόσμια ή την Ελληνική. Τα μεγαλύτερα ονόματα, τα πιο γνωστά μπαλέτα και οι πιο σημαντικές ημέρες του ημερολογίου που τιμούν το μπαλέτο - όλα αυτά κρύβονται πίσω από 60 ημέρες που έχουν σημειωθεί. Μπορείς να βρεις τί μέρα είναι; ¨οποιος μαντέψει, κερδίζει ένα δωράκι από την Pointe.gr. 

Όταν φτάσει μια από αυτές τις ημέρες, μην παραλείψεις να επισκεφθείς το blog μας ή τη σελίδα μας στο facebook, για να διαβάσεις το σχετικό αφιέρωμα. 

Οι "Ελληνικές" ημερομηνίες

Σχεδόν οι μισές ημερομηνίες στο Ημερολόγιο της Μπαλαρίνας αφορούν τα γεγονότα και τα ονόματα της Ελληνικής Ιστορίας του Μπαλέτου...  Υπάρχει πιθανότητα να βρείς μέσα την ημερομηνία ίδρυσης της Σχολής Μπαλέτου σου ή το όνομα του διασκάλου σου (ή του δασκάλου της δασκάλας σου...). Τα αφιερώματα που θα δημοσιεύονται αποκλειστικά στην σελίδα μας στο facebook, είχαν ετοιμαστεί σε συνεργασία με τους γνώστες της Ιστορίας του Ελληνικού μπαλέτου και θα συνοδεύονται με σπάνεις εικόνες από τα ιστορικά αρχεία. 

Το καλύτερο;

Το αποκτάς εντελώς δωρεάν! Κατέβασε το αρχείο εδώ και τύπωσέ το σε ένα έγχρομο εκτυπωτή - ύστερα δύπλωσέ το για να το έχεις πάντα μπροστά σου στο γραφείο σου! 

Και... καλή μπαλετική χρονιά-2018!

 

 

Περισσότερα

Σχόλια (0)

προσθέστε σχόλιο

Newsletter

Κάνε εγγραφή τώρα και ενημερώσου για ότι νέο ανεβαίνει!

Εμείς στο Instagram

@pointe.gr

Εμεις στο Facebook

SHOW ALL NEWS